Moja dojka in jaz

Predavanje Zlatke Jambrovič

Rožnati oktober, mesec boja proti raku dojk, je sicer minil, a odgovornost za naše dobro počutje in zdravje sta nenehno v naših rokah.

Zato vas skupaj s predavateljico Zlatko Jambrovič vabimo na predavanje "Moja dojka in jaz", ki bo v torek, 11. novembra 2014, ob 18. uri v Savinovi hiši v Žalcu (Šlandrov trg 25).

Predavanje je namenjeno vsem ženskam, z željo, da bi na celovit način dopolnile razumevanje sebe in svojega telesa.

Tokrat bomo postavile v ospredje razmišljanja, izkušnje in spoznanja o naših dojkah in o nas samih - našem zdravju in pomanjkanju zdravja ter dobrega počutja.

Ta pomembni del našega telesa - dojko - in našo osebnost želi predavateljica postaviti v čim širši in globlji kontekst.

Zato bo spregovorila o ženski samopodobi, miselnih prepričanjih, čustvovanju, načinu dojemanja sebe in drugih kot pomembnih dejavnikih našega zdravja in načina življenja.

Zlatka Jambrovič, prof. pedagogike, je samostojna predavateljica in terapevtka psihosinteze. Končala je podiplomski študij Univerze v Bristolu na področju celostnega pristopa v zdravljenju. Več let je bila strokovna direktorica Društva DAR-društva za pomoč in podporo bolnikov z rakom in njihovim svojcem. S svojim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami skuša čim bolj poglobljeno in individualizirano nuditi pomoč in podporo na poti zdravljenja.

Predavanje je brezplačno.

Galerija slik