Modrijani, Slovenski zvoki in gost Marko Pezdirc

Za narodno-zabavni abonma in izven

MODRIJANI 

Diskoteke so spremenili v veselice, dokazali so, da je za uspešno kariero treba garati in se kaki stvari tudi odpovedati. Vedo, da glasba zdravi. Uspelo jim je združiti generacije in iz narodno-zabavne glasbe ustvariti čisti rock'n'roll. Fantovski kvartet, na katerega nastop morate čakati tudi po več let, se z velikim veseljem vrača na žalski oder. Obljubljajo eno uro neprekinjene zabave z največjimi uspešnicami.

SLOVENSKI ZVOKI 

Ko potrebujete nekoga, da vas po napornem dnevu razvedri, so Slovenski zvoki prava izbira. Sedež ekipe je sicer v Rogaški Slatini, člani pa so z vseh koncev Slovenije, zato tudi igrajo vsepovsod. Gonilna sila je klarinetist Bojan Lugarič, cvet v ekipi pevka Tadeja Abram, igrajo pa še trobentar Zlatko Žikovšek, harmonikar Jože Drugovič, baritonist Boštjan Zajc in kitarist Mirko Kosar.

MARKO PEZDIRC 

Kadarkoli so se Zlati muzikanti ustavili v Žalcu, je bila dvorana kmalu razprodana. Ker skupina že nekaj let ne deluje več v takem sestavu, smo se odločili, da v goste povabimo takratnega pevca, črnolasca iz Novega mesta, ki še vedno očara z glasom. Spomnil nas bo na nekatere zlate uspešnice Berač, Iskal sem in našel, Pepelka …

Vstopnice za izven 12 EUR.

Po koncertu v avli vas bodo pogostili podporniki abonmaja: Savinjski vinogradniki in pekarna Peternel.

Medijski sponzor: Radio Velenje.

Dekoracija odra: Cvetličarna Boža, Šempeter.

Galerija slik