Spev, Slovenski muzikantje, gostje Kvatropirci

Koncert za narodno-zabavni abonma in izven

SPEV 

Po Slakovi poti ali pa priredba kake dalmatinske uspešnice – nič jim ni tuje. Fantje iz Šaleške doline se bodo s pestrim programom ponovno predstavili na žalskem odru. Harmonikar Erik Hribernik, basist in pevec Kristijan Kolenc ter  Marko Berzelak, baritonist Edo Rednak in kitarist Boštjan Mežnar bodo po več kot 12-ih letih igranja in prepevanja poskrbeli, da bo četrtkov večer poln nostalgije.

SLOVENSKI MUZIKANTJE 

Njihova zgodba se je začela že davnega leta 1965. Veliko let so poklicno igrali v Nemčiji, saj je bila njihova glasba, po zaslugi pionirja Slavka Avsenika, zelo popularna. Za sabo imajo več tisoč nastopov in prav toliko prevoženih kilometrov, tudi gostovanja v Ameriki in Afriki. V Savinjsko dolino prihajajo z novo pevko Danijelo Pečnik.

KVATROPIRCI 

Basist Gorazd Zapušek, baritonist Jure Jaklič ter tenorista Samo Kališnik in Tomaž Krt so zadnje leto prava osvežitev in popestritev med mladimi vokalnimi skupinami. Priredba uspešnice Modrijanov z naslovom Moja jih je izstrelila med mnoga slovenska srca. Fantje štiriglasno prepričajo tako v zabavnem ali pa dalmatinskem slogu. So prava paša za ušesa.

Galerija slik