Ansambel Saša Avsenika in ansambel SMEH

gosta humorističen par RUDA in GELA

2. koncert za narodno-zabavni abonma in izven

SMEH
Fantje v ansamblu Smeh so Andrej Pečnik, Jure Ledinek, Miha Lampret in Žiga Ramšak. So precej mlad sestav iz Florjana pri Šoštanju. Niso samo glasbeniki, družijo jih tudi pristne prijateljske vezi, skupaj pa preživijo precej časa, še posebej ob koncih tedna na koncertih, pa tudi takrat, ko kakšno ušpičijo. V Žalcu se tokrat predstavljajo prvič, gotovo pa bodo z igranjem in petjem navdušili številne ljubitelje domače glasbe.

ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA
Pred več kot šestdesetimi leti sta brata Slavko in Vilko Avsenik v majhni vasici Begunje na Gorenjskem pričela snovati največji glasbeni fenomen. Fenomen, ki je navdušil ljudi po Sloveniji ter ponesel ime naše male dežele pod Alpami tudi širom sveta. Po tem, ko smo se letos poleti poslovili od velikega ustvarjalca narodno-zabavne glasbe Slavka, njegove melodije ostajajo. Tradicijo nadaljuje njegov vnuk Sašo, ki predstavlja tretjo generacijo te glasbene družine.

RUDA IN GELA (Sašo Dobnik)
V Dom II. slovenskega tabora v Žalcu prihaja humoristični par, ki bo poskrbel za smeh in dobro voljo. Ruda in Gela nastopata po različnih krajih po Sloveniji. Gotovo boste eno polovico zabavnega dueta prepoznali, kar nekaj let vas je namreč zabaval kot gasilec Sašo. Kaj nam pripravljata Ruda in Gela, kakšne so njune domislice in šale, pa bomo izvedeli na začetku prazničnega decembra.

Vstopnice za izven so po 12 EUR v TIC-u Žalec, tel. 03 710 04 34.

Galerija slik