Kvintet Dori, Potepini, gost Tilen Artač

Koncert za narodno-zabavni abonma in izven

Kvintet Dori

Glasba Dorije spremlja od rane mladosti in ostaja pomemben člen njihovega načina življenja, kljub obveznostim, ki jih imajo na delovnih mestih in doma v družini. So narodno-zabavni ansambel, katerega začetki segajo v leto 1995. Ime so si nadeli po znanem župniku Izidorju Pečovniku – Doriju, ki je na službovanje v Berlin odšel istega leta, kot je nastalo ime. V skupini so trije bratje: Boris, Primož in Marko ter Anti in Boštjan. Poskrbeli bodo za simpatični uvod v novo festivalsko sezono.


Potepini

So 4-članska narodno-zabavna skupina iz okolice Velenja. Za dobro voljo in ubrano petje ter igranje skrbijo Teo Vranc, Dejan Erjavc, Matjaž Gašparič in Mitja Likar. Njihovi začetki segajo v leto 2014, ko je ansambel nastal. Prva avtorska skladba ima naslov Rdeča lička, v repertoarju pa so še Prosim, reci mi, Končno moja, Ljubezen greje me, Nedostopna, Ti nisi prava. Debitanti na narodno-zabavnem žalskem odru bodo poskrbeli za  mladosten večer.


Tilen Artač

Tilen je akademsko izobražen glasbenik. Leta 2004 ga je Sašo Hribar povabil v ekipo imitatorjev in ustvarjalcev Radia Ga Ga, pozneje pa še k sodelovanju pri televizijski oddaji HRI-bar. V njej je razvil svoj najbolj prepoznaven lik – psihologinjo Ifigenijo. Od leta 2010 kot imitator in komik redno sodeluje v radijski oddaji Prizma optimizma. Spomladi 2016 pa je bil eden izmed tekmovalcev in končni zmagovalec 3. sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas.

Vstopnice za izven: 12 EUR.

Galerija slik