Praznične predstave za najmlajše

v Domu II. slovenskega tabora vsak dan od 27. do 30. decembra

V SKLOPU PRAZNIČNEGA DECEMBRA V ŽALCU PODARJAMO NAJMLAJŠIM ŠTIRI IGRANE PREDSTAVE.

ODIGRANE BODO V DOMU II. SLOVENSKEGA TABORA V ŽALCU VSAK DAN OD 27. DO 30. DECEMBRA OB 17.00:

27. 12.

MEDENKA

Kako zanimiv in koristen je za naše življenje "medeni krog", ki ga vrtijo čebelar Miha, čebela Zzzina, matica in tudi trot Juš. Prav z njim se zgodba zanimivo prepleta, konča pa se s sladkim presenečenjem, ki ga za vse pripravi Medenka.

Avtorja in igralca: Sten Vilar, Damjana Golavšek

28. 12.

PRIČARANA SMREČICA

Predstava začarana smrekica je ena najboljših predstav na tržišču povezanih s čarovnijo in decembrom. Predstava je splet komičnih situacij v kateri Jole Cole na smešen in čaroben način krasi smrekico. Vsaka smrekica potrebuje okraske, a kaj ko jih je Jole Cole pozabil. Uf, še dobro da imamo čarobno paličico s katero si lahko pomagamo, da pričaramo okraske, trakove in lučke.

29. 12.

LILI V CIRKUSU

Lili si s svojim bratcem Leonom zelo želi na čisto pravo cirkuško predstavo, ki je prišla v mesto... A klovn ima samo eno vstopnico za to predstavo. Lili s svojimi čarovniškimi veščinami uspe, da se oba z Leonom pridružita vsem akterjem v cirkusu. Zanimiva in smešna predstava, ki gledalce ves čas drži v pričakovanju.

Gledališka skupina Marionetke

30. 12.

PRAZNIČNA NOGAVIČKA

Ste se kdaj vprašali, kaj Sneguljčica kuha palčkom za silvestrsko večerjo? Ali Rdeča kapica obišče babico za božič ali starka sama preživlja praznike v kočici sredi gozdne jase? In Janko in Metka, ki ju je mačeha spodila od doma prav pred prazniki? Kje bosta praznovala? Se bosta vsaj malo posladkala? Pa še več vas čaka v Praznični nogavički gledališča Kukuc – obiskal vas bo Dedek mraz s svojim spremstvom!

Vstop na vse predstave prost.

Galerija slik