Romana, otroci in pošast Pozabaaa

Glasbena predstava

Deželo Romaninih pesmi je napadla hudobna prestrašena pošast Pozabaaa. Hrani se s časom, ki ga otroci in odrasli prebijemo pred televizorjem in računalnikom. Zaradi tega so otroci pozabili vse pesmi, ki so jih prej poznali. Pozabili so peti o gusarjih, zajčkih, levih, klovnih, murenčkih, čebelicah ... a gotovo se da kaj storiti. Mišek Miško (ki ga je strašna pošast tudi ujela) in Romana (ki teh težav, hvala bogu, nima) se odpravita na pot od pesmi do pesmi, da bi skupaj z junaki pesmic in pomočjo otrok premagali Pozabooo. Jim bo uspelo? Nikar ne dvomite.

S to glasbeno predstavo se Romana Krajnčan po 25 letih glasbenega ustvarjanja poslavlja od svojega najmlajšega občinstva. V predstavi so stkane ne le glasbene uspešnice, ki so zaznamovale marsikatero otroštvo, temveč gre za mozaik nostalgije, čustev in pristnega otroškega veselja. Romana se je projekta lotila profesionalno, k sodelovanju pa povabila številne, ki so poskrbeli, da predstava res odraža četrt stoletja, ki ga je posvetila otrokom.

Režija: Ivana Djilas

Igrajo: Romana Krajnčan in Žiga Krajnčan, Kaja Janjić, Gašper Kunšek, Simona Kočar, Daniel Petković, mladi plesalci Plesnega kluba Miki pod vodstvom Saše Eminič Cimperman, pevski zbor

9. april 2015

Galerija slik