Kako se znebiti bodočega moža

super zabavna komedija Špas tetra

Nova, super zabavna komedija Špas teatra tudi na odru Doma II. slovenskega tabora v Žalcu, v nedeljo, 7. aprila 2024, ob 20.00.

Vstopnice po 23,00 oz. 21,00 € (zadnje dve vrsti) v TIC-u Žalec in po spletu.

*** 

Izbira tistega 'za vedno' nikoli ni enostavna!
Dve leti je, kar je Silvija zapustila svojega Bojana. V odnosu vendar mora biti mnogo več od rutine, kavča in Netflixa! Zagotovo obstaja tudi njen Romeo, uspešen, poln energije, priročen in za piko na i še noro zaljubljen vanjo. A najti 'pravega' vseeno ni tako enostavno! Slednjič izbere bolj lahkoten pristop k iskanju. Poda se na ljubezensko avanturo najti moža in je pri tem - prekleto uspešna. Še preveč!

Kar trije bi lahko bili bodoči': 'raketa od človeka', učitelj Sebastijan, odvetnik Valter in najboljši mizar v mestu Edi - vsi so do konca zagreti, da se bodo poročili z njo. Le nezvesta nevesta še ni povsem prepričana... Zabavni prizori si sledijo hitreje od vagonov dirjajočega vlaka in Silvija se v ljubezenskih igricah iz minute v minuto bolj zapleta. Eden pleza po balkonu, drugi pride nenapovedano, tretji popravlja v spalnici… Neizbežno je, da bo kmalu prišlo do soočenja. Le kakšno bo? Kako bo Silvija krmarila v koktejlu moških, kdo bo najbolj v šoku, zakaj in katero potezo bo na koncu potegnila? Res težka odločitev! Mogoče jo lahko reši le koketna prijateljica Ema?
 
Zabavna komedija navdušuje s hitrostjo dogajanja in krmarjenja med obilico moških v stanovanju - z enim samim plemenitim ciljem najti pravega moža.

Kjer bi se situacija lahko zapletla, se tudi bo! K sreči pa človeška domišljija in ženska iznajdljivost ne poznata meja. Zagotavljamo vam uro in pol čiste gledališke zabave in smeha!

***

Zgodba: Derek Benfield

Režija: Žiga Flajnik

Igrajo: Mojca Funkl, Mojca Fatur, Miha Brajnik, Mario Ćulibrk in Tadej Pišek

Traja: 1 uro 35 min in nima odmora

Galerija slik