Gadi, Alpski kvintet, gost Boris Kobal

Koncert za narodno-zabavni abonma in izven

GADI 

Anže Zavrl, David Novak in Primož Ilovar so neustavljivi Gadi. Fantje sodijo v skupino najbolj zaželenih narodno-zabavnih sestavov, ki si jih želijo imeti na vsaki dobri veselici ali koncertu. Nizajo uspešnico za uspešnico, harmonikar Anže pa je med natrpanim urnikom pred pol leta že obljubil večno zvestobo svoji Tini, na poti pa je tudi novi član družine.

ALPSKI KVINTET 

Ta unikatni ansambel, znan doma in v tujini, igra in razveseljuje že več kot 45 let. Vodi ga prepoznavni baritonist Janez Per, v ekipi pa so še harmonikar Edi Semeja, klarinetist Franjo Maček, trobentar Damir Tkavc, kitarist Marjan Rolc ter pevca Mihael Možina in Anita Zore. Vsako leto ansambel povabi tudi na tradicionalni Alpski večer, ki si ga ogleda več tisoč ljudi.

BORIS KOBAL

Tržaški humorist, igralec in režiser spravi v smeh tudi tistega, ki je slabe volje. Energija in klena pripadnost odru ga odlikujeta pri vsakem nastopu. Navidezna improvizacija je plod izjemnega talenta in neverjetne sposobnosti vživljanja v različna okolja in situacije. Kritičen, a realen hitro osvoji občinstvo. Nasmejte se šalam, ki nimajo dlake na jeziku.

Galerija slik