Ansambel Unikat, skupina Zaka pa ne in gost Tadej Toš

Koncert za narodno-zabavni abonma in izven
UNIKAT

Ansambel je iz Gorice pri Slivnici. Ko v njihovih rokah zapojejo harmonika, kitara in bas, jim niso tuje nikoli pozabljene uspešnice legend narodno-zabavne glasbe, kot sta ansambla bratov Avsenik ter Lojzeta Slaka, kakor tudi melodije mlajših ansamblov. V skupini so Davor Pušnik, ki je vodja ansambla, Andrej Sluga, Matic Supovec in
Uroš Tašner ter simpatična in predvsem energična pevka Andreja Črešnar.

Skupina ZAKA' PA NE

Skupina Zaka’ pa ne je nastala pred štirinajstimi leti, v njej se je združilo 7 ljudi, ki čutijo in ustvarjajo tako glasbo, v kateri uživajo in se imajo fino. Veliko so preigrali, povsod in za vse. Združujejo glasbo več generacij in menijo, da jim to lepo uspeva. Zavestno so šli v smer glasbe, za katero bi težko rekli, da je to ali ono. O tem bodo presodili ljudje, poslušalci in gledalci. Pomembno je, da jim je njihova glasba všeč in da uživajo v njej.

TADEJ TOŠ

Je slovenski komik, voditelj in igralec. Rojen je v Ljubljani, osnovno šolo in gimnazijo je obiskoval na Ptuju, na Akademiji za gledališče, film, radio in televizijo pa je diplomiral iz dramske igre. V svojem slogu bo nastopil v vlogi stand up komika in vas gotovo pripravil do tega, da se boste dobro nasmejali.
Vstopnice za izven: 12 EUR
Prodaja v TIC_u Žalec in preko spleta: http://zkst-zalec.kupikarto.si/

Galerija slik