Slovenska literatura od A do Ž

40 % popusta za 400. predstavo v tej sezoni

Predstava, v kateri se Lado Bizovičar loteva edine teme, na katero se spozna še manj kot na glasbo – književnosti!

Slovenci veljamo za literaren narod. Pa smo res? »Slovenska literatura od A do Ž« odgovarja na vsa bistvena vprašanja o slovenski literaturi. Kakšna je razlika med Novo revijo in revijo Nova? Ali je prečka Cirila Zlobca resnično v obliki knjige in ali zbrana dela Ivana Cankarja res gorijo dlje kot tista od Miška Kranjca?

Naj vas literarna tematika ne prestraši: skrb, da bi v predstavi lahko izvedeli kaj pretirano pametnega je odveč - o šesti umetnosti bo predaval Lado Bizovičar, ki knjige uporablja predvsem kot obtežilnik za neplačane položnice in občasni domači herbarij. Da bi pa zadevo ohranili na vsaj zmerno dostojni kulturni ravni, se mu bosta na odru pridružila akademsko izobražena (diplomi sta po naših ocenah videti kolikor-toliko verodostojni) igralca Jaša Jamnik in Jernej Čampelj. Tokrat bo režijsko taktirko prevzel Primož Ekart, pod tekst pa se bo podpisal odlični in duhoviti Jure Karas.

Igrajo: LADO BIZOVIČAR, JAŠA JAMNIK, JERNEJ ČAMPELJ

Režija: PRIMOŽ EKART

Avtor: JURE KARAS

Predstava traja: 1 uro 30 min

V Žalcu bo odigrana že 400. predstava v tej sezoni, zato smo se odločili, da našim zvestim gledalcem ponudimo 40% popusta ob nakupu vstopnic.

Pogoji nakupa: 40% popust ob nakupu vstopnic velja od 24.3. do 3.4. oz. do razprodaje omejene količine vstopnic, popust se obračuna pri plačilu z gotovino, na blagajni TIC Žalec. Nakup vstopnic s popustom preko spleta ni mogoč. Popust se ne sešteva z drugimi popusti Špas teatra