Pot do prave kolesarske destinacije

Predavanje in delavnica

RAZVOJ KOLESARSKEGA TURISTIČNEGA PRODUKTA V OBČINI ŽALEC

Občina Žalec skupaj z ZKŠT Žalec strateško pristopa k razvoju turizma. V letu 2015 je med drugim izvedla ocenjevanje trajnostnega delovanja občine po shemi Slovenia Green in pridobila bronasti znak Slovenia Green destination. Tako je stopila na pot trajnostnega razvoja in v družbo zelenih destinacij doma in po svetu.

V nadaljevanju se načrtuje prenova turistične stragedije in razvoj produktov, ki bodo prispevali k celovitemu razvoju turistične ponudbe.

ZKŠT Žalec in Občina Žalec sta skladno z obstoječo Stragedijo razvoja turizma identificirala potencialne turistične produkte, s katerimi bi spodbudili razvoj turistične ponudbe. S pomočjo ustrezne promocije bi jih uspešno promovirali in tržili.

Eden od identificiranih turističnih produktov je ˝KOLESARSKI TURISTIČNI PRODUKT˝ in ravno na to temo bomo v torek, 19. aprila 2016, s pričetkom ob 13. uri v sejni sobi Gasilskega doma v Gotovljah izvedli delavnico: POT DO PRAVE KOLESARSKE DESTINACIJE.

Vljudno vabljeni!

Prosimo vas, da udeležbo potrdite na naslov: zkst.tic@siol.net, ali na zkst.turizem@siol.net. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.


Galerija slik