Jonas

z iskreno, intimno izpovedjo, a na duhovit način

Najbolj kontroverzen estradni zvezdnik v Sloveniji, dobitnik največ Viktorjev in bolj skrivnosten od same skrivnosti!

Nihče v deželi dvojine in fovšije ni počel več nenavadnosti, pustil močnejšega pečata in karizmatično osvajal občinstvo, kot ravno Jonas Žnidaršič.

Soustvarjal je Radio Študent, švercal računalnike, spreminjal televizijo, učil nas je biljarda in predvsem ‘pecanja’, zdravil je v Kliniki Tivoli, izbiral prve missice Slovenije, bil v prvih vrstah, ko smo spoznavali tehnologijo Apple-a in tudi, ko so nas začarale prve komercialne televizije, ustregel je želji po polovički in glasu ljudstva ... in … počel še marsikaj!

Najbolj zagonetni slovenski zvezdnik bo končno spregovoril… o vsem, kar nas zanima, a ga nikoli nismo upali ali mogli vprašati. Vas zanima, kako je spreminjal življenja Slovencev? Kdo je Jonas? In kdo si ga to upa vprašati?

Pojdite z nami na potovanje skozi Jonasa, z Jonasom! Zagotavljamo vam, da bo avantura zelo zanimiva. Nič čudnega! Saj verjetno veste, koliko Viktorjev ima Jonas?

VSE!

Mnenja gledalcev:

Meni je bila predstava Jonas zeloooo všeč. Zelo mi je všeč njegov humor, veliko stvari o Jonasu sploh nisem vedela. Toplo priporočam ogled.  (Helena)

Odlična predstava še več takih Hvala (Primož)

Petkova predstava me je izjemno navdušila....za našo generacijo je zgodba res zanimiva.....podoživiš zgodovino in "finte" iz mladosti....Jonas  je in bo še vedno car :D (Janja)

Jonas je še vedno zakon. Predstava je zelo dobra, presenečena sem bila nad zelo osebno izpovedjo. (Majda)

Avtorja: Jonas Žnidaršič

Režiser: Lado Bizovičar
Igra: Jonas Žnidaršič

Premiera: 30. september 2016

Več: http://www.spasteater.si/jonas