Ansambla Petka in Mladi upi z gostom Alešem Novakom

2. koncert za narodno-zabavni abonma in izven

PETKA

Petka je narodno-zabavni ansambel, ki je uradno začel delovati januarja 2008. Gre za 5 mladih fantov, katerih glavna želja je kvalitetno izvajanje narodno-zabavne in zabavne glasbe. Njihov repertoar obsega Avsenikovo in drugo kvintetovsko glasbo, igrajo tudi Slakove melodije pa tudi slovenske in tuje moderne zabavne uspešnice. Za njimi je veliko plodnih in dinamičnih let, ki jim ni videti konca.

MLADI UPI

Prihajajo iz Šmarja pri Jelšah. Leta 2014 so obeležili 10. obletnico delovanja. V teh letih so se uspešno predstavili na skoraj vseh festivalih narodno- zabavne glasbe (Vurberk, Ptuj in Števerjan), bili pa so zelo uspešni tudi na festivalu Slovenska polka in valček 2013, kjer so zasedli odlično 4. mesto. V skupini so Nejc Šuc, David Lampret, David Bevc – Dado, Anja
Ropotar in Žan Šket.

ALEŠ NOVAK

Tudi v tej sezoni bomo poskrbeli za humor. Aleš Novak je mlad stand up komik, ki svoj nastop gradi predvsem na »enovrstičnicah«. Te so povezane v zgodbe, katerih rdeča nit je razumevanje dogodkov vsakdanjega življenja. To razumevanje je seveda napačno, vendar vas bo skušal prepričati v nasprotno. Je komik, ki mu še ni vse jasno, ampak je presneto blizu.

Vstopnice za izven: 12 EUR.

Galerija slik