Žalec piše Božičku

- Božičkovi poštni palčki prevzeli pisma v Žalcu, foto utrinki

Iz daljne Finske bodo v petek, 16.12.2016, ob 17. uri  pripotovali BOŽIČKOVI POŠTNI PALČKI, po imenu: Elfina, Alabaster in Fred. Na Šlandrovem trgu vas bodo čakali z veliko štampiljko ŽALEC with LOVE, ki jo bodo pritisnili na sleherno  kuverto vašega otroka, v kateri je skrito pismo z najlepšimi željami, ki so jih napisali in narisali v vrtcu in šoli.

Poštni palčki bi se radi prepričali, koliko pisem BOŽIČKU lahko naenkrat pošljejo otroci iz čudovitega kraja Žalec, o katerem je Božiček slišal že toliko lepih novic.

(Psst, s prijateljem Dedkom Mrazom sta se med drugim odločila, da bosta kozarček piva v poletni vročini pri fontani spila …)

Želimo si, da bi žalsko pošto 16. 12. 2016 zapustil NAJVEČJI POŠTNI PAKET »ZA BOŽIČKA«, ki se bo podal na 3.201 km dolgo pot  do ROVANIEMIA, kjer živi največji prijatelj vaših otrok BOŽIČEK.

      Radi bi postavili rekord: upamo, da bo iz Žalca odpotovalo več kot 1.000 pisanih kuvert, ki bodo polne prečudovitih otroških želja.

Na koncu bomo krog prijateljstva sklenili, najdaljšo človeško verigo naredili in nekaj svetlečega v zrak proti severu spustili!

Program zaključne prireditve, ki bo 16. decembra:

17.00

Bodite pozorni in poiščite palčka z veliko štampiljko, ki bo ožigosal pisano kuverto za Božička na Šlandrovem trgu 34.

Nato z ožigosano kuverto poiščite začetnico priimka vašega otroka in kuverto odvržete v škatlo z režo.                                                                                                       

VELIKI POŠTNI PAKET na odru na Šlandrovem trgu bo tam, da se z otrokom nanj podpišete in ko bodo vsa pisma v paketu, bodo urni poštni palčki pomagalčki, skupaj z vami kuverte iz majhnih škatel prenesli v velik paket, medtem pa bo palček Fred super hitro štel, koliko pisem bo romalo vanj.

Nato bomo roke sklenili in na tisoče želja z zaprtimi očmi v zrak spustili.

Bodite del največjega poštnega projekta ŽALEC PIŠE in pomagajte, da bodo otroške želje odpotovale v prave roke.

RADI VAS IMAJO in VAS PRIJAZNO POZDRAVLJAJO

POŠTNI PALČKI: ELFINA; FRED in ALBASTER


Galerija slik