KUL počitnice

- počitniško varstvo za otroke

Poletne počitnice so brezskrben čas za otroke, za starše pa čas razmišljanja kako otrokom zagotoviti varno in zanimivo preživljanje prostega časa. Počitniško varstvo je namenjeno vsem otrokom, starim od 4. do 12. let, ki poleti nimajo varstva, si želijo družbe vrstnikov, se doma dolgočasijo in zapravljajo lepe počitniške dneve in vsem njihovim staršem, ki so v skrbeh za svoje otroke in bi jih radi zaupali v varstvo.

Idilično okolje ribnika Vrbje z učno ekološko potjo, galerijo lesenih skulptur na prostem in poniji v naravi, sprehajalne poti ob Savinji, in Ekomuzeja hmeljarstva in pivovarstva Slovenije je idealno za kvalitetno preživljanje prostega časa. Kombinacija svežega zraka, čudovite narave, turističnih zanimivosti in dobre animacije je pogoj za zabavo in kvalitetno preživljanje prostega časa.

Pripravili smo pester počitniški program. V celodnevno varstvo, med 7.30 in 15.30, so vključeni trije obroki: zajtrk, malica in kosilo in pester turistično-zabavni program.

Termina:

  • od 24. do 28. julija 2017 - termin je zaseden
  • od 7. do 11. avgusta 2017 - trenutno so še prosta mesta

Počitniško varstvo je zares odlična rešitev za vse, ki želijo tudi počitniške dni preživeti v gibanju in igri. Otroci so ves čas po nadzorom animatorjev, ki poskrbijo za pester in razgiban program: poleg igranja in ustvarjanja se večkrat odpravijo na potep, spoznavajo naravo in turistične zanimivosti. V času opoldanske vročine se otroci in animatorji »skrivajo« v Ekomuzeju v hladnih prostorih, kjer jih zamotijo različne aktivnosti.

V primeru dežja se otroci zjutraj zberejo v Ekomuzeju hmeljarstva in pivovarstva Slovenije, program pa se bo prilagodil danim razmeram.

Cena dnevnega varstva z vključeno animacijo, materialom za ustvarjalnice, vstopnine, avtobusnimi prevozi in vstopninami ter tremi obroki je 10 € na otroka.

Za vsakega drugega otroka iz družine je cena 9 € na dan.

PRAVILA ZA OTROKE:

Otroci morajo biti primerno oblečeni (spremembe vremena – POKRIVALA, DEŽNIKI, ZAŠČITA PRED SONCEM)

Vsak dan hodimo peš okoli ribnika, v Ekomuzej…, zato je priporočena PRIMERNA OBUTEV ZA GIBANJE.

Galerija slik