Čakalnica

Nadomestna predstava za odpovedano 7. 2. 2018

Na slovenske odre prihaja odbita fantazijska komedija za dva resnična zvezdnika. Rifle in Lado se znajdeta na koncu tunela, v čakalnici za odhod v onostranstvo. V Čakalnici čas ni več dimenzija, ni novinarjev in medijev, socialnih omrežij, telefonov in televizije. Dobrodošli v svet po smrti, v katerem sta naša junaka prisiljena razgaliti svoji komedijantski duši. Priče smo soočenju dveh generacij, dveh karier in dveh osebnosti, ki sta med seboj skrivnostno povezani. Na odru se o tako smrtno resnih stvareh še nikoli ni govorilo tako drzno in za crknit smešno. Pripravite se na napet večer, poln presenečenj in smeha, ki si ga boste zapomnili do konca - in še dlje! 

Smrtno resna komedija iz ust dveh mojstrov humorja, ki nikakor ne počivata v miru.

Režija: Dejan Batoćanin in Uroš Fürst, igrata: Janez Hočevar Rifle in Lado Bizovičar, igra v na platnu: scenografija: Urša Vidic, video: Kerozin, produkcija: Kreker in SiTi Teater BTC

PREDSTAVA je bila prestavljena s 7. 2. 2018 in veljajo iste vstopnice. V kolikor imetnikom vstopnic nadomestni termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnejo najkasneje do 14. 2., po tem datumu vračila ne sprejemamo.

Hvala za razumevanje.

Galerija slik