BQL in Nika Zorjan

Koncert na Šlandrovem trgu

K nam prihajajo trenutno eni najbolj vročih slovenskih izvajalcev na glasbenih lestvicah – simpatični duo BQL in prikupna Prekmurka Nika Zorjan.

BQL je slovenski pop duo s Prevalj, ki deluje od leta 2016, sestavljata ga brata Rok (vokal, klavir, kitara) in Anej Piletič (vokal, kitara). Srca poslušalcev sta prvič osvojila na šovu Slovenija ima talent, na EMI pa se jima je letos že drugič zmaga za las izmuznila. Njune pesmi redno dosegajo najvišja mesta slovenskih radijskih lestvic.

Priljubljena prekmurska pevka Nika Zorjan je lani s predelavo uspešnice »Despacito« poskrbela za domači YouTube hit poletja z naslovom »Fejst pomale«, letos pa je poletne mesece pričela z novim zanimivim sodelovanjem z mladim glasbenikom Jonatanom Hallerjem v skladbi »Luna«. Prvič je zaslovela v šovu Misija Evrovizija, kjer so izbirali slovensko predstavnico za Pesem Evrovizije leta 2012. Od takrat je izdala mnogo svojih pesmi, znana pa je tudi po odličnih priredbah svetovnih uspešnic, ki so postale pravi hiti v Sloveniji.

Vstopnine ni.

Galerija slik