Biti jaz 365 dni

Predstavitev knjige Darje Fišer

Vabimo vas na predstavitev knjige BITI JAZ 365 DNI,

ki bo v torek, 12. februarja 2019, ob 18. uri  v avli Doma II. slovenskega tabora v Žalcu.

Z avtorico knjige DARJO FIŠER se bo pogovarjala Lidija Koceli.

Vstop prost.

Darja Fišer iz Velenja je univerzitetna diplomirana socialna delavka, absolventka doktorskega študija, višja predavateljica, mentorica in med drugim tudi supervizorka. Je oseba polna znanj in zanimanj. Rojena je leta 1970.
Zaposlena je v Varstveno delovnem centru SAŠA. Deluje tudi kot supervizorka, dejavna pa je tudi na drugih področjih, ki se dotikajo sociale in ljudi s posebnimi potrebami.
V letu 2018 je izdala knjigo Biti jaz 365 dni, ki je pomočnik vsakemu, ki želi delati na sebi.

Pomočnika (tako je poimenovan ta priročnik) imamo postavljenega na mizi, kjer se največkrat zadržujemo. Za vsak dan v letu je pripravljena misel, ki služi kot uvod v temo dneva. Tema dneva je kratko obrazložena in dodana je naloga dneva. Teme in naloge se po dnevih nadgrajujejo in se dopolnjujejo. Vsak mesec je namenjen svoji temi – januar = osebnost, februar = samopodoba, marec = motivacija, april = komunikacija, maj = pomen besed, junij = ustvarjalnost, julij = sproščanje, avgust = čuječnost, september = konflikti, oktober = meje, november = stres in december = cilji. Vabljen vsakdo, da si izdela svoj letni načrt dela na sebi in konec leta izide boljši, močnejši in pripravljen za soočenje z vsemi izzivi, ki mu jih življenje postavi na pot.

Galerija slik