Štajerska naveza

Stand-up komedija

"Vas zanima, kaj se zgodi, ko daste na oder skupaj dva najbolj zabavna Štajerca?

KOMEDIJA, KOT JE ŠE NISTE VIDELI!

ŠTAJERSKA NAVEZA" je najnovejši hit na domači stand-up sceni, ki je do zdaj razprodala Dvorec Štatenberg, Hotel City v Mariboru ter Festivalno dvorano v Ljubljani. Pričakovano, saj je plod sodelovanja med dvema legendama štajerskega humorja - Matjaža Javšnika in Martino Ipša.   

MARTINA IPŠA je ena izmed tistih, ki so slovensko stand up komedijo odvijali iz povojev. V svojih nastopih vse od začetka stavi na drznost in izvirnost in zaradi svojega pristnega in nevsiljivega humorja ostaja priljubljena pri občinstvih najrazličnejših profilov. S stand upom se ukvarja od leta 2005, za seboj ima preko 1000 nastopov, nastopa v treh jezikih v različnih Evropskih in Balkanskih državah. S svojimi nastopi vedno znova preseneča in navdušuje, saj je ni teme, ki se je ne bi lotila spretno in silno smešno. Ker verjame, da se je treba najprej znati pošaliti iz sebe, da si pridobiš pravico komentirati druge, se zna dobro ponorčevati iz sebe. S svojim nastopom dregne v srž problema, ga zavije v celofan humorja in gledalcu poda kot šopek najlepših vrtnic.

MATJAŽ JAVŠNIK, vsestransko talentiran igralec in komedijant iz Ruš, se je tako ali drugače znašel že pred večino Slovencev. Nastopal je v celovečernih filmih V leru, Marmelada, Na svoji Vesni in Zadnja večerja ter v nadaljevanki TV dober dan, zaradi katere ga ponekod še zmeraj kličejo Izi. Kot komik se pojavlja tudi na slovenskih odrih, eno izmed najbolj prepoznavnih vlog je odigral v predstavi 5moških.com. Na svoj račun so pri Matjažu prišli tudi otroci, saj je svoj glas posodil likom v družinskih animiranih filmih (Mali pišček in Sezona lova)."

Datum: 17. 3. 2019 (nedelja) ob 20.00

Cena vstopnic: 14 EUR v predprodaji in 18 EUR na dan dogodka

Galerija slik