Seks nasveti

Komedija Špas teatra

Najdlje predvajana komedija v Off-Broadway produkciji, avtorja Matta Murphyja, napisana po uspešni knjižni predlogi, istoimenskem bestsellerju, ki je bil preveden že v več 17 različnih jezikov in natisnjen v preko 50 državah po svetu. Knjiga je že dobila status kultnega pop fenomena.


Seks nasveti so fantastična komedija za pare, 'solo' večere za dekleta, dame, fante ali gospode, za rojstnodnevne zabave, dekliščine, za nepozabna druženja s kolegi, sprostitve po 'šihtu'... 
Vsakršno takšno povezovanje bo dobilo novo, dinamično dimenzijo!


Romantična komedija z dodatki, kjer nobena téma o seksu ni tabu.

Na lokalni univerzi oddelek za slavistiko prireja literarne večere, kjer se predstavljajo priznani avtorji. V čevlje moderatorke, po hecnem spletu okoliščin, stopi sramežljivo dekle, ki se mora, hočeš-nočeš, srečati z avtorjem vročega bestsellerja s seksi vsebino -  gejevimi nasveti za seks. Moderatorka, gej in mačo-hišnik si delijo oder, občinstvo in naklonjenost. Drug drugemu postanejo – no ja - poskusni zajčki in hišnikovi atributi morda ne bodo več le za premikanje pohištva! Gejeve inštrukcije so drugačne, kot so nam jih predstavili v osmem razredu pri biologiji. Ali bodo tudi dovolj navdihujoče za precej zadržano ljubiteljico knjig? Komu bo uspelo in kaj, pa naj se razkrije na odru sproščene komedije, ki vam ne bo dala mirno sedeti!

Igrajo: Marko Miladinović - Mile, Nadiya Bychkova in Primož Vrhovec

Galerija slik