18+, Klemen Bučan, monokomedija

Odpovedano

NA KRATKO O PREDSTAVI

Predstava 18+ je rezultat Klemenovega 13-letnega dela v Stand upu. Zakaj 18+? Klemen je vedno veljal za človeka brez zadržkov na odru, rad se loteva tudi tem, ki mogoče v osnovi niso najbolj primerne za najmlajše, čeprav bi se ob poslušanju tudi oni zagotovo kaj novega naučili. 18+ seveda ni napisano pravilo, je le nasvet.

V predstavi nam opisuje lepote rodnega Kra(n)ja, ni ga sram povedati, kako se je počutil na pregledu prostate, pred njim pa niso varni niti njegovi najbližji, od sina do punce “čefurke”. Prav tako pa se zelo rad pogovori s publiko in tako šale nastajajo kar sproti, kar njegov nastop naredi še posebej unikaten. Je to vse v kategoriji 18+? Ni nujno, mogoče vas preseneti že s samim prihodom na oder.

čas predstave: 70 minut

KLEMEN BUČAN

je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Več kot 5 let dela na radiu, svoj TV voditeljski krst pa je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov.

Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom “Survivor – Na robu preživetja”, lani pa smo ga gledali v športno-zabavni oddaji “Dan za trening” na Kanalu A.

V stand up svetu je prisoten že 13 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

Galerija slik