Ljubezenske prevare

Romantični muzikal, Špas teater

V resničnem življenju ne živijo le romantične ljubezni. Spoznati pravo je privilegij! A onkraj klasike in idealov so še druge možnosti. V njih se, podžgane s silovitostjo človeške domišljije, začnejo tudi intrige in prevare… bodo tokrat uspele ostati skrite?        
 
Karizmatična zasedba vam obljublja muzikal, kot ga še nismo videli! Pravi teater! Ob ritmih popularnih songov se nam bo razkrila poznana zgodba o obutem mačku, ki pa se bo zasukala čisto po svoje. Tako kot mnogo ljubezni v realnem svetu.
To je zgodba o svojeglavi Juliji, hčerki plemiške krvi in aristokratskega okusa in o dilemi 'dobre izbire'. V svetu bogatih veljajo drugačna pravila. Kdo bo idealni ženin za hčer, to neprecenljivo družinsko vrednost? Kdo bo izbranec mlade Julije? Ljubezenske prevare se začnejo v trenutku, ko  mladenič Matjaž, ki po naključju (ali pa tudi ne!) sreča novega, iznajdljivega in premetenega prijatelja. Novi družabnik ima mnogo talentov; z njimi bo tok dogodkov obrnil po svoje. Za skromno plačilo bo manipuliral, podkupoval, lagal in vse to počel v imenu višjih ciljev. Olja na ogenj pa bosta prilila še ženska svojeglavost in kraljevska nečimrnost.

V toku dogodkov se nam bo iz prizora v prizor duhovito razkrivala krhkost človeške narave. Čustva vpletenih bodo zato vroča, življenjske odločitve pa so v primežu prevare le redko kdaj modre ali dobre!

Pripravite se na večer, na katerem boste doživeli osupljivo moč gledališča.  

Romantični muzikal Andreja Rozmana Roze vas bo navdušil z unikatno zgodbo. Očaral vas bo s prožnostjo, energijo, dinamiko, preobrati, globokim sporočilom in fantastično igralsko kombinacijo!

Ustvarjalci predstave

Avtor: Andrej Rozman Roza

Režija: Žiga Flajnik

Koreografija: Anja Robida

Kostumografija: Mateja Benedetti

Scenografija: Žiga Flajnik

Glasbena priredba: Tomi Purič

Mentor petja: prof. Boštjan Korošec

Galerija slik