Smešno za crknit - ODPOVEDANO

Komedija o izboru za resničnostni šov

Komedija Smešno za crknit, napovedana za 20. 11., je zaradi nepredvidljivih okoliščin umaknjena iz programa. Vstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili. Za nevšečnost se vam iskreno opravičujemo in prosimo za razumevanje.

Komedija SMEŠNO ZA CRKNIT je polna situacijske komike in verbalnih zapletov s presenetljivimi preobrati in odštekanimi liki, ki vam bodo zagotovo pričarali tudi že kdaj videne življenjske situacije in vas pošteno nasmejali.

Raztreseni Srečko je prepričan, da se mu je končno nasmehnila sreča v življenju. Njegova žena, ki je hkrati direktorica televizijske hiše, mu je priskrbela odlično službo. Srečko se vneto pripravlja na svoj prvi delovni dan – odločen je narediti dober vtis na svojo drago in na svoje nove sodelavce. To pa bo vse prej kot enostavno, saj se v televizijski hiši pripravljajo na snemanje novega resničnostnega šova, takšnega, ki ga ni posnela še nobena televizija. Po spletu okoliščin mora prav Srečko izbrati novega junaka šova. Znajde se v vrtincu zapletov med kandidati, ki so se po nenavadnem naključju znašli na televizijski hiši. Pred očmi gledalcev se zvrstijo humorni liki iz našega vsakdana:
 - Klepetava tajnica Jožica, ki Srečka spravlja v nerodne situacije in ga potem rešuje iz njih.
 - Vase zagledani Mihec, ki je moderni influencer (če ne veste, kaj to pomeni, boste v tej predstavi zagotovo izvedeli).
 - Živahen in energije poln pradedek Pavle -  »rahlo« dementni veteran druge svetovne vojne, ki pri sto treh letih še vedno poskočno telovadi in osvaja vrstnice.
 - Pobožna Angelca, na videz prijetna starejša gospa, ki pa se ji ni pametno zameriti.

 - Divji bivši zapornik Mirko, ki se je za zapahi znašel le zaradi nesrečnih okoliščin (ali pa tudi ne).
 - Veseli kuhar Zdravko, ki je precej več kot samo človek izza štedilnika, saj skriva še mnoge druge talente.

Več: https://www.komedija.si/
 

Galerija slik