Božičkova dnevna soba

Praznični december v Žalcu

Ko v petek, 20. 12., pet bo odbilo, se v Žalec veselje bo naselilo, ker se na Šlandrovem trgu spet Božička s prijatelji bo gostilo. Božiček bo v svoji dnevni sobi svetilko prižgal, po bradi se bo pogladil in dejal: »Otročiči moji dragi. Spet sem med vas prišel, zato da bi vas toplo objel in vam vse najboljše zaželel. Z menoj so se letos »sladke palčice« na dolgo pot podale, da bi otroke s sladkimi pregrehami razveseljevale, Božičkov brat pa s šmornom bi pogostil vas rad. Komaj čakam, da vas objamem. In kako bom vedel, da ste prišli k meni? Okoli vratu si zavežite rdeč šal. Rdeča je namreč barva ljubezni. Rad vas imam. Se vidimo v Žalcu«.

Dragi otroci, v Božičkovem naročju se boste lahko fotografirali od 17. do 19. ure na Šlandrovem trgu in mu zaupali svoje največje želje. Starše opomnite, naj ne pozabijo svojih mobilnih telefonov, s katerimi vas bodo fotografirali.

Božičkovi pomočniki bodo poskrbeli za praznično animacijo in slastne dobrote – sladkarije in šmorn (dokler ga ne zmanjka! :) )

Vstop je prost.

Galerija slik