Dan slovenskega športa

Šport je praznik

Slovenci smo športni narod. To ne potrjujejo le številni uspehi naših vrhunskih športnikov, temveč polna šolska igrišča, zapolnjene gorske in hribovske koče ter polne športne dvorane in fitnes centri po celi državi. Redna telesna dejavnost je izjemnega pomena za zdravje, ki je skupaj z duševnim zdravjem najpomembnejša sestavina zdravega življenjskega sloga.

V Žalcu bomo na ta dan pripravili več manjših športno obarvanih vsebin. Vse aktivnosti bodo potekale v skladu s priporočili NIJZ, zato vse občane prosimo, da imajo s sabo masko, na nekatere aktivnosti pa vas bomo sprejeli le ob predprijavi. Vabimo vas na:

- Mini golfu po Žalcu med  15.00 in 19.00 uro. 9 mini golf lukenj bo postavljenih od fontane piv do Šlandrovega trga

- Vadbi za hrbtenico med 16.00 in 17.00 v Športnem centru v Žalcu. Prijava na matej.sitar@zkst-zalec.si.

- Preventivna vadba med 17.00-18.00 v Športnem centru v Žalcu. Prijava na matej.sitar@zkst-zalec.si

- Test hoje na 2km med 15.00 in 17.00 v Športnem centru v Žalcu. Prijava na matej.sitar@zkst-zalec.si

- Vebrov teniški memorial med 15.00 in 19.30 v Športnem centru v Žalcu. Prijava na  tenisvolk@t-1.si                                                                                                                                                        Vebrov memorial bo potekal v treh kategorija in sicer moški do 50 let, moški nad 50 let in v ženski kategoriji. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Udeleženci katerekoli aktivnosti bodo prejeli spominsko darilce.

Vljudno vabljeni!

Galerija slik