Obvestilo abonentom

Epidemija koronavirusne bolezni covid-19 in ukrepi, povezani s  preprečevanjem širjenja virusa, so nam preprečili, da bi izpeljali abonmaje 2019/2020 tako, kot smo si zamislili pred letom dni.

Zadnji dve predstavi GLEDALIŠKEGA ABONMAJA žal ne bosta odigrani. Abonentom že vračamo sorazmerni delež plačila. Darilni bon ali gotovino v sorazmernem deležu vplačanega abonmaja lahko prevzamejo v TIC-u Žalec.

Zadnji koncert NARODNO-ZABAVNEGA KONCERTA bo v nedeljo, 4. oktobra, v popoldanskem in večernem času, izvedli ga bomo v treh terminih.  Abonentom bomo vstopnice poslali po pošti.

Novo sezono CITRARSKEGA ABONMAJA, že 10. po vrsti, bomo izvedli kot cikel koncertov za izven, ki bodo ob nedeljah ob 17. uri v avli Doma II. slovenskega tabora. Prvi koncert bo 11. oktobra.

Epidemiološka situacija nam to jesen ne dovoljuje vpisovanja abonmajev, trudili pa se bomo, da bi v naslednjih mesecih gostili posamezne gledališke predstave in koncerte.

Dogodke bomo organizirali v skladu s priporočili in ukrepi za zmanjšanje tveganja širjenja virusa, vas pa prosimo, da na prireditve prihajate le, če ste zdravi, si nadenete zaščitno masko, razkužite roke in upoštevate medsebojno varnostno razdaljo.

Vabimo vas, da spremljate našo spletno stran in družbena omrežja, kjer vas bomo sproti obveščali o našem programu. Lahko se tudi naročite na prejemanje E-novic, prijavnico najdete na naši spletni strani.

Želimo vam zdravja in vas lepo pozdravljamo!

Kolektiv ZKŠT Žalec

Galerija slik