Večno samska

solo komedija Tine Gorenjak

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21.stoletja. Nekaj pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. AMPAK … dokazali vam bomo, da je samski stan lahko ena velika komedija.

In Tina Gorenjak ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno! Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse. Vse! Spletni zmenki, hitri zmenki, slepi zmenki in zmenki, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi.

V njej se boste našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani. Nenazadnje je to tema s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Tema, ki nas vse malo plaši, hkrati pa se dotika vsakogar izmed nas. Ko se nas ne dotika nihče drug. :)
 
Resnično, brez cenzure, odkrito, razkrivajoče, absolutno zabavno, s samskim srcem na dlani vam bo Tina razkrila vse neverjetne, a vendar resnične zgodbe svojih samskih let!

Čeprav v šali pravi, da je zanjo samskost tragedija, se boste vi ob njeni zgodbi gotovo zjokali. Od smeha seveda!

Predstava bo na ogled v torek, 22. junija 2021, ob 20. uri v Domu II. slovenskega tabora. To je nadomestni termin za odpadlo predstavo 22. 10. 2020. 

Informacija za imetnike vstopnic: V kolikor vam nadomestni termin ne ustreza, vas prosimo, da vstopnice vrnete na prodajno mesto, kjer ste jih kupili: Menjava vstopnic bo mogoča do sobote, 5. 6. 2021.

Predstave bomo odslej izvajali skladno z veljavnimi omejitvami in ukrepi, ki dovoljujejo 50-odstotno zasedenost kapacitete dvorane. Za končne obiskovalce je v dvorano dovoljen vstop s PCT pogoji

Galerija slik