Večno samska

komedija s Tino Gorenjak, Špas teater

Spoštovani,

novi termin odpovedane predstave (22. 1. 2022) je sobota, 12. 2. 2022, ob 20. uri.

Če že imate vstopnice in vam nadomestni termin ne ustreza, v TIC Žalec vrnite vstopnice najkasneje do 25. 1. 2022 in vrnili vam bomo denar. Po tem datumu menjava ne bo več možna. Za nadomestni termin veljajo iste vstopnice. Prosimo za razumevanje.

Na isti dan bo izvedena še ena predstava ob 17.30. Vstopnice so še na voljo. 

**********************************************************************

Vstopnina: 19 in 21 EUR

Vstopnice lahko kupite v TIC-u Žalec (Šlandrov trg 25, 03 710 04 34), na tej povezavi ali eno uro pred dogodkom pri blagajni dvorane (03 712 12 65).

O predstavi:

Čeprav včasih za zjokat, je samski stan ena velika komedija! 

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21.stoletja. Nekaj pred čemer starši svarijo svoje otroke. Nekaj pred čemer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. AMPAK … dokazali vam bomo, da je samski stan lahko ena velika komedija.

In Tina Gorenjak ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno! Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse. Vse! Spletni zmenki, hitri zmenki, slepi zmenki in zmenki, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi.

V njej se boste našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani. Nenazadnje je to tema s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Tema, ki nas vse malo plaši, hkrati pa se dotika vsakogar izmed nas. Ko se nas ne dotika nihče drug. :)

Resnično, brez cenzure, odkrito, razkrivajoče, absolutno zabavno, s samskim srcem na dlani vam bo Tina razkrila vse neverjetne, a vendar resnične zgodbe svojih samskih let!

Čeprav v šali pravi, da je zanjo samskost tragedija, se boste vi ob njeni zgodbi gotovo zjokali. Od smeha seveda!

---------------------------------------------------------------------------------

Tekst: Tina Gorenjak in Tanja Kocman

Režija: Tijana Zinajić

Igrata in plešeta: Tina Gorenjak in Arnej Ivković

***********************************************************************************

Pomembno obvestilo!

Zaradi trenutno veljavnih ukrepov Vlade RS in Nacionalnega inštituta za javno zdravje za zajezitev širjenja koronavirusa je v dvorani Doma II. slovenskega tabora Žalec na voljo le 211 vstopnic.

Obiskovalci morajo za vstop na prireditev izpolnjevati enega od PCT (prebolel, cepljen, testiran) in upoštevati vse druge ukrepe (nošnja mask v zaprtih prostorih, razkuževanje rok in vzdrževanje razdalje). Le tako lahko organizatorji zagotovimo varno okolje za vse.

Hvala za vaše razumevanje. Veselimo se vašega obiska.

Galerija slik