Ljubezen gre skozi želodec

Silvestrska predstava, komedija - razprodano

Po dveh letih vas zopet vabimo, da del najdaljše noči v letu preživite v naši družbi!

Vabljeni na silvestrsko predstavo Ljubezen gre skozi želodec, komedijo Zavoda Smejmo se, ki bo v petek, 31. decembra 2021, ob 20. uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec.
Predstava je lahko tudi popolno praznično darilo za vaše najbližje.

Vstopnina: 18 EUR

Vstopnica lahko kupite v TICU- Žalec, Šlandrov trg 25 (03 710 04 34), po spletu na tej povezavi ali eno uro pred dogodkom pri blagajni dvorane (03 712 12 65).

Opis predstave:

Ljubezen gre skozi želodec ali Rajši 60 let srečen kot 90 tečen je zgodba o odnosih. O odnosih med ljudmi, odnosu do prehranjevalnih navad, odnosu do družbenih norm in standardov. V zgodbi spremljamo 36-letno Meto, ki se želi osamosvojiti od svoje nadvse gospodovalne mame, prepričane v to, da hči ne dosega ustreznih družbenih standardov. Nima partnerja, nima otrok, nima družabnega življenja, ne ukvarja se s športom, jogo … Vse, kar Meta premore, je po – maminem mnenju – preveč kilogramov. A Meta ima v resnici veliko več. Ima veselje do življenja in je s seboj zadovoljna kljub materi, ki jo hoče prepričati o nasprotnem. Na drugi strani spremljamo Bojana, ki po ločitvi začenja novo življenje. Življenje, kjer sta pomembna le mir in poln hladilnik. Čeprav bi na prvi pogled to težko rekli, mu je v zakonu obojega kronično primanjkovalo.
Življenji dveh sorodno-dobrodušnih duš se začneta zabavno in obetavno prepletati. A kaj, ko se z ene in druge strani »z najboljšimi nameni« vmešavajo še tisti tretji. Mar za srečo in zadovoljstvo v življenju res vsi ljudje potrebujemo iste stvari?

Avtor in režiser: Jernej Čampelj

Igrajo: Urška Vučak Markež, Saša Klančnik, Maja Martina Merljak

Dramaturgija: Simona Hamer, kostumografija: Tina Bonča, koreografija: Anja Robida, glasbena in zvočna oprema: Dejan Markič, produkcija: Smejmo se & Jernej Čampelj

Pomembno obvestilo!

Zaradi trenutno veljavnih ukrepov Vlade RS in Nacionalnega inštituta za javno zdravje za zajezitev širjenja koronavirusa je v dvorani Doma II. slovenskega tabora Žalec na voljo le 211 vstopnic.

Obiskovalci morajo za vstop na prireditev izpolnjevati enega od PCT (prebolel, cepljen, testiran) in upoštevati vse druge ukrepe (nošnja mask v zaprtih prostorih, razkuževanje rok in vzdrževanje razdalje). Le tako lahko organizatorji zagotovimo varno okolje za vse.

Hvala za vaše razumevanje. Veselimo se vašega obiska.

Galerija slik