Mali otroci, veliki problemi

stand up komedija

Spoštovani,

nov termin odpovedane predstave (23. 1.) je nedelja, 6. februar 2022, ob 20. uri.

VČe ste imetnik že kupljnih vstopnic in vam nadomestni termin ne ustreza, v TIC Žalec vrnite vstopnice najkasneje do 27. 1. 2022 in vrnili vam bomo denar. Po tem datumu menjava ne bo več možna. Za nadomestni termin veljajo iste vstopnice. Prosimo za razumevanje.

*********************

Vstopnina: 15 EUR

Vstopnice lahko kupite v TIC-u Žalec (Šlandrov trg 25, 03 710 04 34), na tej povezavi ali eno uro pred dogodkom pri blagajni dvorane (03 712 12 65).

O predstavi:

"Mali otroci, mali problemi, veliki otroci, veliki problemi," je pregovor, ki ga je slišal že vsak starš. Pa je resničen? Je uvertura v starševstvo res preprosta in težavnost tega poklica zraste šele z leti? S temi in podobnimi vprašanji se bosta v stand up predstavi ukvarjala mlada očka, Uroš Kuzman in Aleš Novak, prvi z dvema šoloobveznima pretepačema in drugi s sveže pokakano plenico v rokah. Čigavi problemi so večji? Ne vemo! Vemo pa, da bosta oba vesela priložnosti, da lahko za poldrugo uro smeha pobegneta v vašo družbo. Ker saj veste, kaj pravijo, ko imaš enkrat otroke, je vsak izgovor dober, da greš z doma! 

Najemnik: Jabka, d. o. o.

************************************************************************************

Pomembno obvestilo!

Zaradi trenutno veljavnih ukrepov Vlade RS in Nacionalnega inštituta za javno zdravje za zajezitev širjenja koronavirusa je v dvorani Doma II. slovenskega tabora Žalec na voljo le 211 sedežev, zato si pravočasno zagotovite svojo vstopnico.

Obiskovalci morajo za vstop na prireditev izpolnjevati enega od PCT (prebolel, cepljen, testiran) pogojev in upoštevati vse druge ukrepe (nošnja mask v zaprtih prostorih, razkuževanje rok in vzdrževanje razdalje). Le tako lahko organizatorji zagotovimo varno okolje za vse.

Hvala za vaše razumevanje. Veselimo se vašega obiska.

Galerija slik