Praznični ulauuu!

Otroška praznična predstava - brezplačne vstopnice so pošle

Dragi otroci,

prijazno vabljeni na humorno predstavo Praznični ulaluuuu! (Miškino gledališče), ki bo v sredo, 29. decembra, ob 17.00 v Domu II. slovenskega tabora Žalec.

Volk je pravljični lik, ki je doma v skoraj vseh pravljicah sveta. Vsako leto napiše Božičku pismo, a kaj, ko se pri njem pismonoša nikoli ne ustavi, saj se boji, da ga bo požrl. Tako pismo nikoli ne pride do severnega pola, volk pa vsako leto ostane brez darila. Zato letos za pomoč zaprosi otroke in si zaželi prav posebno željo. Za en dan bi rad v vseh pravljicah sveta nastopal kot prijazni volkec, ki ga imajo vsi radi. Zaželi si, da bi z babico zavijal darila in krasil jelko, pomagal Rdeči kapici delati snežaka, s sedmimi kozlički plesal rokenrol, z mamo kozo srkal čaj in se kepal z lovcem. Želja se mu za en dan uresniči, a kaj, ko zaradi tega nastane velika pravljična zmešnjava.

Predstava traja 30 minut in je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.

Vstop je prost. Obvezen dvig brezplačnih vstopnic v TIC Žalec, rezervacij ne sprejemamo.

Brezplačnih vstopnic ni več na voljo.

Pomembno obvestilo!

Zaradi trenutno veljavnih ukrepov Vlade RS in Nacionalnega inštituta za javno zdravje za zajezitev širjenja koronavirusa je v dvorani Doma II. slovenskega tabora Žalec na voljo le 211 sedežev, zato si pravočasno zagotovite svojo vstopnico.

Obiskovalci, starejši od 12 let, morajo za vstop na prireditev izpolnjevati enega od PCT (prebolel, cepljen, testiran) in upoštevati vse druge ukrepe (nošnja mask v zaprtih prostorih, razkuževanje rok in vzdrževanje razdalje). Le tako lahko organizatorji zagotovimo varno okolje za vse.

Hvala za vaše razumevanje. Veselimo se vašega obiska.

Galerija slik