Eva Boto ‒ 10-letka

Koncert ob 10-letnici kariere

Vabljeni na koncert Eve Boto ob praznovanju 10-letnice njene kariere. Koncert bo v nedeljo, 3. aprila 2022, ob 20. uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec.

Vstopnina: 13 EUR v predprodaji in 15 EUR na dan koncerta

Vstopnice lahko kupite v TIC-u Žalec (Šlandrov trg 25, 03 710 04 34), na tej povezavi ali eno uro pred dogodkom pri blagajni dvorane (03 712 12 65).

O koncertu:

Eva Boto se bo s svojo koncertno turnejo ob 10-letki kariere ustavila tudi v Domu II. slovenskega taboru v Žalcu. S svojim bandom bo postavna Korošica savinjski publiki predstavila vse tisto, kar se ji je zgodilo na njeni glasbeni poti, odkar je leta 2012 kot 16-letnica stala na ogromnem evrovizijskem odru v Azerbajdžanu in zastopala Slovenijo s pesmijo Verjamem.

Na glasbenem potovanju Ko najdeš sebe bo Eva ob spremljavi odličnega banda predstavila vse tisto, kar jo dela srečno. Glasbeno potovanje bo krmarila od svoje evrovizijske izkušnje prek zmage na Slovenski popevki, ustvarjanja prvega albuma, zmage s preobrazbami v oddaji Znan obraz ima svoj glas in še marsičesa. Koncert bo poln presenečenj in glasbenih izletov.

Organizator koncerta: Markoma, d. o. o.

Galerija slik