Ta ram pa ra ri, nobenih skrbi!

Glasbeno-scenska predstava za otroke na Ribniku Vrbje

Dragi otroci in starši,

prijazno vabljeni na otroško glasbeno-scensko predstavo z najlepšimi melodijami iz slovenskih otroških in mladinskih filmov v izvedbi Godalnega kvarteta Allegria, Vida Palčnika in Lene Pupis.

Predstava bo v nedeljo, 12. junija 2022, ob 17. uri na Ribniku Vrbje.

Predstava traja 40 minut in je primerna za otroke med 3. in 9. letom starosti.

Vstop je prost. V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen na drug termin.

O predstavi:

Slovenski otroški in mladinski filmi so polni zanimivih in vsem dobro znanih junakov, ob katerih so odraščale številne generacije. Ni ga med nami, ki ne bi znal zapeti vsaj kakšne še vedno aktualne in priljubljene melodije, ki spremlja naše junake na filmskih platnih. Se še spomnite, kako sta se spoznala Matic in Jakob? In kaj se zgodi, če pisatelj zažge svojo pravljico? Kdo je slovenski superjunak, ki pozna ga čisto vsak, pa čeprav ne nosi ogrinjala? In zakaj je prijateljstvo in sodelovanje še vedno najboljši način za reševanje težav? O vsem tem nam bosta pripovedovala Vid Palčnik in Lena Pupis. Ker pa dobre zgodbe na filmskih platnih vedno spremlja tudi dobra glasba, bodo za glasbeno spremljavo, ob kateri boste lahko tudi zapeli, poskrbeli člani godalnega kvarteta Allegria.

Ta ram pa ra ri, nobenih skrbi! Se vidimo na predstavici!

****************************************************************

Igrata in pojeta: Vid Palčnik in Lena Pupis

Godalni kvartet Allegria: Jerneja Srebrnjak – violina, Barbara Bizjak Komadina – violina, Katja Žekar – viola in Domen Hrastnik – violončelo

Tekst in idejna zasnova: Katja Žekar

Glasbeni aranžmaji, zvok: Gregor Troha

Foto: Zdenko Podlesnik

Oblikovanje videa: Simon Mišić

Galerija slik