ABONMAJSKI PROGRAMI 2022/2023

Vpisi v gledališki in citrarski abonma

Spoštovani,

veseli nas, da vas lahko po več kot dveh letih, zaznamovanih s številnimi omejitvami in ukrepi zaradi znanih okoliščin, zopet povabimo k vpisu v naše abonmajske programe. V letošnji sezoni vas vabimo k vpisu v gledališki in citrarski abonma.

Vpisi bodo potekali od 19. septembra do 3. oktobra 2022 v TIC-u Žalec (Šlandrov trg 25, 03 710 04 34, tic@zkst-zalec.si, od ponedeljka do petka med 10. in 17. uro, v soboto med 10. in 13. uro). Rezervacij sedežev žal ne sprejemamo.

Obveščamo vas tudi, da bomo zaradi vmesne dveletne prekinitve organiziranja abonmajskih programov letos najprej vpisovali samo en gledališki abonma (torej ne več posebej ponedeljkovega in posebej torkovega). Tako stari sedežni red iz sezone 2019/2020 ne velja več. Obdobje vpisa abonmajev je enotno za vse obiskovalce.

V primeru povečanega zanimanja bomo razpisali dodatni abonentski dan za omenjene gledališke predstave.

V abonmajski knjižici za sezono 2022/2023 (glejte spodaj) boste našli vsebino letošnjega gledališkega in citrarskega abonmaja, šolskih predstav, Vožkovega gledališča, razstavnega programa, koncertov, festivalov in še marsikaj.

Če želite abonmajsko knjižico prejeti na dom, nam sporočite svoje podatke (ime, priimek, naslov, pošto) na e-naslov: info@zkst-zalec.si in vam jo bomo poslali.

V prilogi najdete tudi vpisnico za letošnji abonma. Prosimo, da jo pred vpisom izpolnite. 


Galerija slik