Iluzija

z Magic Aleksandrom

Po izredno uspešnih nastopih v oddajah Slovenija ima talent, Britain's Got Talent in Supertalent, v Las Vegasu, TEDx, v Južni Koreji in na drugih velikih svetovnih odrih, zdaj končno na odru Špas teatra
'the one and only' MAGIC ALEKSANDER v SHOWU, ki vas pusti brez besed!

Čarovnija še nikoli ni bila tako blizu.

► EKSKLUZIVNO v Sloveniji!
► Prava čarovnija še nikoli ni bila tako blizu.
► Ostali boste popolnoma brez besed.
► »Osupljivo!«, »Resnično magično«, »Senzacija za senzacijo!«, »Da sediš in samo gledaš!«
 
Na našem odru smo počeli že VSE, smejali smo se, plesali, peli, govorili v verzih, skakali, jokali, telovadili,… le ČARALI še nismo!
Ni besed, ki bi opisale to, kar boste videli in doživeli v tej predstavi! 100 % vam lahko zagotovimo le to, da boste ostali odprtih ust, predstavo gledali z naježeno kožo in široko odprtimi očmi! Videli boste nemogoče in doživeli, česar še niste. In še zabavno bo!

MAGIC ALEKSANDER je čarodej nove generacije in svetovnega formata! Za sabo ima preko 1000 nastopov v 15 državah in 3 mednarodne nagrade! Je revolucionaren, prestopa meje, izvaja senzacije, šokira, obrne svet na glavo in vas pusti široko odprtih oči!
To je čarodej, ki je je s svojimi čarovnijami osupnil Uroša Slaka, Denisa Avdiča, Severino, Boruta Pahorja, Jana Plestenjaka, Petra Polesa in mnoge druge - zdaj pa ste na vrsti vi!

Ste pripravljeni na pravo čarovnijo?
Ta še nikoli ni bila tako blizu in zdaj se bo dotaknila tudi vas - v soboto, 21. oktobra 2023, ob 19. uri tudi v Žalcu, v Domu II. slov. tabora Žalec. 

Vstopnice: v predprodaji po 21,00 € oz. 19,00 € (za zadnji dve vrsti), od 8. 10. dalje pa po 23,00 € oz. 21,00 € (zadnji dve vrsti), v TIC-u Žalec ali po spletu 

Galerija slik