Perica in Robi šov

Silvestrska predstava s kozarcem penine

Zaključimo letošnje leto skupaj na najboljši možni način, z veliko smeha, zabave in kozarcem penine!

Vabljeni na silvestrsko predstavo Perica in Robi šov, stand up komedijo v izvedbi Perice Jerkoviča in Robija Petana. Predstava bo 31. decembra 2023 ob 19.30 v Domu II. slovenskega tabora Žalec.

Vstopnice po 21 EUR lahko kupite v TIC-u Žalec, na spletu ali eno uro pred dogdokom na blagajni dvorane.

Po predstavi vas vabimo v avlo na kozarec penine (vključeno v ceno vstopnice).

*********

Perica in Robert po uspešni predstavi z naslovom Zbogom korona, mi gremo na dopust! pripravljata nekaj novega. Nova stand up komedija ima veliko glasbenih vložkov, presenečenj in improvizacije, za humor in salve smeha pa se ob njunih imenih res ni treba bati!

Perica Jerković je stari znanec slovenskega občinstva. Letos obeležuje častitljivih 20 let ukvarjanja s stand up komedijo. Je avtor in soavtor komičnih uspešnic Rojen v Jugi, Zgodovina selfi butla in Brade, v Žalcu pa smo ga nazadnje videli v komediji Slovenec in pol.

Robert Petan je na odru že od svojega dvanajstega leta. Igral je tako s simfoničnimi orkestri kot punk v jedrskih zakloniščih, od festivalskih do cerkvenih in tudi zidarskih odrov, nekaj let je bil član različnih pop zasedb in ustvarjal glasbo za druge glasbenike in pevke. Zadnje leto nas navdušuje s komičnimi vložki v satirični oddaji Kaj dogaja na RTV SLO. "Muskonter si po duši, po srcu in popoldne," pravi. 

Soorganizator predstave je Kreker, d. o. o.

Galerija slik