Recept za srečo

z Rokom Škrlepom

Edinstven recept za srečo izveste v najbolj posrečeni monokomediji pri nas, izda pa vam ga Rok Škrlep, v soboto, 6. aprila 2024, ob 19. uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec.

Vstopnice po 15,00 € v predprodaji (na dan predstave 20,00 €) lahko kupite v TIC-u Žalec oz. po spletu. 

***

Si srečen? Edino vprašanje, o katerem bi se zares morali pogovarjati, je tokrat preneseno na oder. Vprašanje, ki je delalo mnogo preglavic Aristotelu in ostalim največjim filozofom, bo poskušal razvozlati diplomiranec filofaksa. 

Glasbena monokomedija se loteva sreče in srečnosti na kar se da humoren, pa vseeno analitičen način. Skozi pesmi, osebne izkušnje in observacijski pogled skuša priti do sestavin, ki so potrebne za srečo.

Pa mu bo uspelo? Preverite in pridite na najbolj posrečeno monokomedijo pri nas.

Rok Škrlep je komik, ki je kljub svoji mladosti na stand up odrih prisoten že celo desetletje in ravno deseto obletnico nastopanja obeležuje s svojo drugo avtorsko monokomedijo. Po odlično sprejeti potopisni predstavi “Svetovne fore” se na slovenske odre vrača še bolj osebno, izpovedno in predvsem iskreno. Predstava je še en dokaz več, da tudi voditelj Malih sivih celic nima odgovorov na vsa vprašanja. 

***

Galerija slik