Najem prostorov

Za različne prireditve (koncerti, gledališke predstave, seminarji, delavnice, razstave, izobraževanja, predstavitve, poslovna srečanja, konference, skupščine, predavanja,  ... ) nudimo možnost najema (in pomoč pri organizaciji):

1.      V Domu II. slovenskega tabora Žalec (Aškerčeva 9a)

-         dvorana s 418 sedeži,

-         velika avla dvorane.

-         V neposredni bližini objekta so Hotel Žalec, Športni center Žalec (atletski stadion, nogometno igrišče, skate park, igrišči za košarko in odbojko, teniška igrišča), osnovna šola, avtobusna postaja, banka in pošta. Na razpolago je parkirni prostor za 120 vozil, v neposredni bližini pa še parkirišči Hotela Žalec in blagovnice Mercator.

2.      V  Ekomuzeju hmeljarstva in pivovarstva Slovenije (Cesta žalskega tabora 2) je več različno velikih in opremljenih prostorov v več etažah (v pritličju degustacijska soba z gostinskim pultom in mizami na prostem, učilnice in muzejski prostori z do  50 sedežev v gornjih etažah). V objektu je dvigalo in pred objektom parkirišče. V neposredni bližini Ekomuzeja je železniška postaja. Prostori so primerni za izvedbo poročnega obreda.

3.      Avla dvorca Novo Celje je lahko tudi prostor za sklenitev zakonske zveze, saj okolica dvorca omogoča organizacijo poročnega slavja na prostem oz. pod šotorom.


Galerija slik