Jelkin čudež

Otroška praznična predstava

Dragi otroci,

prijazno vabljeni na predstavo Jelkin čudež (Gledališče Ku-kuc), ki bo v torek, 28. decembra, ob 17.00 v Domu II. slovenskega tabora Žalec.

Na zaprašenem podstrešju bo letos za praznike oživela topla, humorna in iskriva zimska pravljica o hrepenenju, prijateljstvu in drobnih čudežih.

Z voščeno punčko Jelko oživijo igrače, ki so pristale med staro šaro. Oživi tudi dežnik Luknjač, ki ne more postati praznično darilo, ker je strgan. Ampak za vsako luknjico se najde rožica, pravi Jelka, in Luknjač bo morda lahko letos prvič poletel med otroke. Kaj pa uboga voščena punčka, ki je nihče noče? In Rado, star pokvarjen radio, ki zapoje samo delčke pesmic, celih pa se ne spomni več? Bosta preživela praznike med staro šaro? Na starem zaprašenem podstrešju se zgodi Jelkin čudež …

Predstava traja 30 minut in je primerna za vrtčevske otroke in otroke vseh treh šolskih triad.

Vstop je prost. Obvezen dvig brezplačnih vstopnic v TIC Žalec, rezervacij ne sprejemamo.

Pomembno obvestilo!

Zaradi trenutno veljavnih ukrepov Vlade RS in Nacionalnega inštituta za javno zdravje za zajezitev širjenja koronavirusa je v dvorani Doma II. slovenskega tabora Žalec na voljo le 211 sedežev, zato si pravočasno zagotovite svojo vstopnico.

Obiskovalci, starejši od 12 let, morajo za vstop na prireditev izpolnjevati enega od PCT (prebolel, cepljen, testiran) in upoštevati vse druge ukrepe (nošnja mask v zaprtih prostorih, razkuževanje rok in vzdrževanje razdalje). Le tako lahko organizatorji zagotovimo varno okolje za vse.

Hvala za vaše razumevanje. Veselimo se vašega obiska.

Galerija slik