Zdravo, poletje – Koala Voice in Kokosy

Poletje v Žalcu 2022

Začenja se Poletje v Žalcu 2022!

Vabimo vas na številne prireditve, ki se bodo v Žalcu odvile od konca junija do konca avgusta.

Začnemo ta petek, 24. junija 2022, ob 20. uri s koncertom priljubljenih skupin mlajše generacije Koala Voice in Kokosy na velikem odru na Šlandrovem trgu.

Vstop na koncert je brezplačen.

Naj bo poletje dooooolgo in vroče! Seznam dogodkov letošnjega Poletja v Žalcu si lahko ogledate v spodaj priloženem dokumentu.

Org. Mladinski center Žalec, Študentski klub Žalec in ZKŠT Žalec

*********************************************

O nastopajočih:

Koala Voice je štiričlanska slovenska glasbena skupina, ki je nastala leta 2010. Izvajajo indie rock glasbo. Skupino sestavljajo vokalistka in kitaristka Manca Trampuš, kitarist Domen Don Holc, basist Tilen Prašnikar in bobnar Miha Prašnikar. Izdali so štiri studijske albume: Kangaroo's a Neighbour (2015), Wolkenfabrik (2017), Woo Horsie (2018) in Plata (2021). Leta 2014 so zmagali v prvi sezoni Špil lige. Izidu prvega albuma so sledili številni koncerti po raznih festivalih v Sloveniji pa tudi v tujini – igrali so v Avstriji, Nemčiji, Rusiji, Srbiji ter na Češkem in Slovaškem. Julija 2016 so nastopili na festivalu Exit. Veljajo za enega najpriljubljenejših novodobnih slovenskih bandov. (vir: Wikipedia)

Kokosy so štirje prijatelji, Boris Kokalj, Martin Drobnič, Anže Lajevec in Izidor Valič, ki so se spoznali na gimnaziji Želimlje. Preprosti mestni fantje, ki so željni človeškega dotika in topline, so ekološko ozaveščeni, vzorni državljani in vedno pripravljeni na akcijo. Karakterno razigrani in glasbeno uigrani. Pač, Kokosy. Zasedba Kokosy bolj resno ustvarja zadnje leto, za seboj ima že nekaj nastopov. Med drugim na Škisovi tržnici, Trnovfestu, zmagala je tudi na glasbenem maratonu v Stični. Skupina je uresničila cilj, ki si ga je zadala, izdala je album z naslovom Hude bejbe na dopustu. (vir: rocker.si)


Galerija slik