Vročica

show & komedija, Špas teater

Sobota, 18. mareca 2023, ob 20. uri (nadomestni termin za 26. 12. 2022 in 10. 2. 2023). Veljajo iste vstopnice.

*********

Ste pripravljeni na zabavo?

Vroča večerna radijska pogovorna oddaja VROČICA na Radiu ŠPAS praznuje 10. obletnico in je na vrhuncu svoje uspešnosti!

Tri energične voditeljice bodo za to posebno priložnost izvedle 'veliki radijski pok' – jubilejno oddajo bodo praznovale ekskluzivno, z glasbenim showom v živo! 'LIVE'. 'ON AIR'.  

Če boste mislili, da ste za trenutek prišli na prizorišče serije 'Seks v mestu'… se ne boste veliko zmotili. Vročekrvne dame pač rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in da, moških, kakršnokoli vlogo že igrajo v njihovem življenju.

V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo iz sedežev, prepevali od začetka do konca in zaplesali z nami.

Poslovilna oddaja v obstoječi 'trio' zasedbi, njihova zadnja radijska VROČICA »mora biti najboljša kadarkoli!« In tudi bo. Udarna. Žgečkljiva, superzabavna  in do konca sproščena! V uprizoritvi praznične oddaje bodo v 'radijski eter' dame spustile vse, kar je v dolgih letih še obležalo na ženskem srcu. Z zvestimi poslušalci in poslušalkami bodo spregovorile o tistem, o čemer je pač težko govoriti naglas in sploh podnevi. Ali to povedati partnerju. Možu. Mami. Včasih tudi najboljši prijateljici. Oja, v njihovem studiu je vedno zelo vroče!   

Ampak zdaj ni čas za zardevanje, zdaj je čas za sproščeno glasbeno plesno zabavo!   
Želimo, da (bo)ste kot del občinstva v 'studiu v živo' tudi vi!

Zberite svoje ženske vrste, svoje žurersko pleme, pripeljite svoje najdražje, pridite, zraven zapojte, zaplešite in se do konca ZABAVAJTE!

Režija: Nina Kleflin

Aranžmaji in glasbena oprema: Rudolf Gas

Kostumografija: Žiga Flajnik

Scenografija: Žiga Flajnik

Koreografija: Anja Robida

Igrajo: Špela Grošelj, Irena Yebuah Tiran in lara Jankovič.


Traja: 1 uro in 30 minut in nima odmora

Vstopnice: 24,00 € oz. 22,00 € (za zadnje tri vrste). Prodaja TIC Žalec in po spletu. 

Galerija slik